Kauhajoen Metsästysjärjestöt

KAUHAJOEN METSÄSTYSSEUROJEN PAKOLLISTEN HIRVIHARJOITUSAMMUNTOJEN SÄÄNNÖT

 

Vähintään 100 pistettä tai viisi (5) harjoituskertaa. Harjoituskertoja voi ampua samassa harjoituksessa useampiakin. Kuitenkin ilmoittautuminen uuteen kierrokseen vasta suoritetun ammunnan jälkeen. Harjoitukseen hyväksytään 75m ja 100m ammunnat. Edellä mainittujen suoritusten jälkeen on oikeutettu osallistumaan syksyn hirvijahtiin. Kyseisten ammuntojen illan tai päivän paras tulos lasketaan kilpailutuloksiin. Hirviharjoituksista julkistetaan tulokset joihin huomioidaan kaksi parasta tulosta.

HUOM Valvojat ottakaa omat (akut varattuna) WHF puhelimet mukaan!!!! Tummennetulla merkitty valvoja vastaa ammuntojen sujumisesta ja toimitsijoiden paikallaolosta. Jos olet estynyt, hoida itse vaihto ja ilmoita valvojalle hyvissä ajoin.

Ammuntojen virallinen aloitusaika klo 16.00 jos joku ehtii aikaisemmin se lyhentää jonoja. Ammutetaan kuinka ampujia riittää, kuitenkin kohtuudella.

Seurueitten välinen joukkuekilpailu ammutaan seuraavasti:4 laukausta seisovat 100 m + 6 laukausta liikkuvaan 75 m. maaliin. Kiväärijaosto hoitaa seurueitten välisen kisan paikalla olevien avustuksella.


KIVÄÄRIARVONTA!
Mikäli ammut vähintään kaksi (2) sarjaa 75m sekä 100m osallistut kivääriarvontaan.
Tämän vaatimuksen täytyttyä saat arpalipun seuraavistakin suorituk- sista mukaan luettuna luodikko.

 

KAUHAJOEN METSÄSTYSJÄRJESTÖT - www.kauhajoenmetsastys.com Toteutus: Tuunix Oy